Nytt design og nye klær!

Teknologien utvikler seg kjapt og kravene til det visuelle «uttrykket» blir stadig strengere, og det med god grunn. Vi som idrettslag ønsker å følge utviklingen og være en del av samfunnet som legger til rette for at flest mulig skal kunne benytte seg av vår nettside og tilhørende grafiske elementer (invitasjoner, plakater osv). Vi har derfor tatt noen større grep for å modernisere oss, og sikre at vi i størst mulig grad oppfyller samfunnets krav til universell utforming.  

Hva er nytt?

Farger

Den største endringen er farger og logo. Vi har utviklet en ny fargepalett som er mer universell og gjengis godt på alle flater. Paletten er basert på de gamle fargene til idrettslaget, men med en grunntone som er teknisk enkel å trykke.

Logo

Logoen er nå «digitalisert». For at logoen til idrettslaget skal være enkelt å trykke på alle flater, og av alle typer maskiner, kreves det at den er så enkel som mulig. Vi har derfor laget en ny digital-logo. Denne skal IKKE erstatte den originale logoen, som vi anser som høyst minneverdig.

Den nye digitale-logoen skal brukes der hvor trykk krever en enkel logo, og hvor den tar seg best ut iht universell utforming.

Klubb-drakter

I anledning vår nye «look», lanserer vi nå våre nye klubb-drakter til ski, sykkel, løp og triathlon!

Vi har nå fått muligheten til å levere klær av høy kvalitet fra Orack.no. Avtalen med Orack gjør det mulig for hvem som helst å opprette en konto hos dem og bestille klær direkte! Dette gjør at vi som klubb ikke sitter med noen økonomiske utfordringer med klær på lager, og du får klærne levert direkte i posten.

Se mer informasjon om klubb-draktene via denne lenken: https://www.lunderseteril.no/klaer/

Du kan allerede nå bestille klubb-draktene, men vær obs på 5-6 uker leveringstid! Størrelse-guiden på nettsiden til Orack skal være ganske presis.

Hvis du vil se på kvaliteten før du bestiller, har vi nå bestilt ett sett til ski og sykkel som være tilgjengelig for å ta og føle på (med rene og korona-frie hender så klart). Disse vil vi ha tilgjengelig om ca. 5-6 uker, så det er bare å ta kontakt når den tid kommer!

For spørsmål eller mer informasjon om disse endringene, kan du ta kontakt med leder for idrettslaget:

Petter Berg

Tlf: 90 17 01 78

E-post: post@lunderseteril.no