Medlemskontingent 2020

I dag blir det sendt ut medlemskontingenter for året 2020. Vanligvis kommer disse tidligere på året, men i år kommer de litt sent. Dette skyldes at vi nå tester ut elektronisk fakturering direkte fra medlemsregisteret til Norges Idrettsforbund. Vi regner da med at det vil være noen feil/mangler, så vi håper dere tar kontakt med en gang hvis dere mottar faktura med feil!

Alle henvendelser vedrørende den elektroniske fakturaen, kan rettes til oss på e-post: post@lunderseteril.no eller telefon: 90 17 01 78.

Hvis du ikke mottar faktura fra oss elektronisk, skyldes dette at vi ikke har din e-post adresse i vårt medlemsregister. Alle skal motta en SMS med oppfordring til å logge på Min Idrett via adressen minidrett.nif.no. Der kan dere finne fakturaen, og samtidig registrere en e-postadresse hvis dere ønsker å motta faktura på e-post i fremtiden.

Registrert medlemskap i Lunderseter Idrettslag er kun for personer som er aktive medlemmer. Hvis du er passiv-medlem/støtte-medlem, skal du ikke betale fakturaen du nå har mottatt. Ta da kontakt med oss for å kreditere fakturaen! For mer informasjon om hvordan du kan støtte idrettslaget som passiv-medlem/støtte-medlem, se denne siden: https://www.lunderseteril.no/hvordan-stotte-idrettslaget/

Vi kommer til å følge med på hvordan dette går. Det meste er automatisert, så hvis det viser seg at det er mange som sliter med dette, vil vi sende ut kopi av fakturaen pr post.

,