Hvordan støtte idrettslaget?


Medlemskap

Du kan støtter idrettslaget ved å være medlem og betale medlemskontingent. Man er da registrert i medlemsregisteret til Idrettsforbundet, og betaler årlig en kontingent for medlemskapet i Lunderseter Idrettslag. Les mer om medlemskontingenten her: https://www.lunderseteril.no/medlemskontingent/

Ønsker du å bli medlem, klikk her (lenken åpnes i ny fane): https://www.lunderseteril.no/bli-medlem/

Skisporets venner

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Idrettslaget kjører milevis med skispor om vinteren, der det er nok snø. Utstyr trenger vedlikehold, og utstyret trenger drivstoff. Dette er tiltak som koster idrettslaget penger, og vi dekker det i stor grad fra egen kasse. Hvis du er fornøyd med skisporene, og ønsker å støtte oss i arbeidet, tar vi imot støtte med åpne armer! Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766, eller du kan betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Skisporets venner og betal et valgfritt beløp.

Skihyttas venner

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Lunderseter IL har i år opprettet et skihytteutvalg, som har i oppgave å følge opp skihytta sammen med styret.

Utvalget har stått på og gjennomført flere dugnader i 2022. I år har det vært fokus på kartlegging og planlegging av tiltak, samtidig som det er utført oppgaver som har vært nødvendig.

Det er ryddet og stelt, hytta har fått et strøk maling og det er installert solcelleanlegg. Sistnevnte er ikke klargjort enda, men skal være i drift før skisesongen. Vindskiene er festet bedre, men både vindskiene og taket bør byttes neste år.

Hvis du ønsker å støtte idrettslagets arbeid med skihytta, kan du gi en slant til som vil gå til skihytteutvalgets arbeid. Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766, eller du kan betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Skihyttas venner og betal et valgfritt beløp.

Gave

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Hvis du ønsker å støtte idrettslaget på en annen måte enn å være medlem, kan du betale en valgfri sum som gave. Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766. Du kan også betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Gave og betal et valgfritt beløp.

Grasrotandelen

Du kan støtte idrettslaget ved å velge oss som mottaker av grasrotandelen.

 • Støtt Lunderseter IL med treningsklær til barn

  Støtt Lunderseter IL med treningsklær til barn

  Lunderseter IL har som mål om at idrett skal koste minst mulig for barna. Vi vil derfor gi treningsklær til alle medlemmer under 16 år og som deltar på våre aktiviteter. SpareBank 1 Østlandet skal nå ut med 10 millioner kroner til frivillige hender. Vi har selvsagt rukket opp hånda og sagt at vi er […]

  Les mer…

 • Skihytta har fått et lag med maling

  Skihytta har fått et lag med maling

  Skihytteutvalget i Lunderseter IL har i dag malt skihytta. Det mangler noe finpuss, men dette er ett av flere planlagte tiltak for å bevare skihytta, og gjøre den mer innbydende.

  Les mer…

 • Hardhausen 2022

  Den 35. utgaven av Hardhausen ble arrangert under Lunderseter-dagen i dag, 6. august. 4 individuelle deltagere og 12 lag startet, og det ble som alltid en forrykende morsom konkurranse. Alle deltagere kom i mål, og resultatene ble som følger: Herrer St. nr. Navn Tid 5 Joachim Håven 00:31:18 3 Lars Håvard Strengelsrud 00:38:34 9 Kjartan […]

  Les mer…

Kommende arrangementer

Ingen arrangement funnet!
Last Flere