Hvordan støtte idrettslaget?

Medlemskap

Du kan støtter idrettslaget ved å være medlem og betale medlemskontingent. Man er da registrert i medlemsregisteret til Idrettsforbundet, og betaler årlig en kontingent for medlemskapet i Lunderseter Idrettslag. Les mer om medlemskontingenten her: https://www.lunderseteril.no/medlemskontingent/

Ønsker du å bli medlem, klikk her (lenken åpnes i ny fane): https://www.lunderseteril.no/bli-medlem/

Skisporets venner

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Idrettslaget kjører milevis med skispor om vinteren, der det er nok snø. Utstyr trenger vedlikehold, og utstyret trenger drivstoff. Dette er tiltak som koster idrettslaget penger, og vi dekker det i stor grad fra egen kasse. Hvis du er fornøyd med skisporene, og ønsker å støtte oss i arbeidet, tar vi imot støtte med åpne armer! Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766, eller du kan betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Skisporets venner og betal et valgfritt beløp.

Skihyttas venner

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Lunderseter IL har i år opprettet et skihytteutvalg, som har i oppgave å følge opp skihytta sammen med styret.

Utvalget har stått på og gjennomført flere dugnader i 2022. I år har det vært fokus på kartlegging og planlegging av tiltak, samtidig som det er utført oppgaver som har vært nødvendig.

Det er ryddet og stelt, hytta har fått et strøk maling og det er installert solcelleanlegg. Sistnevnte er ikke klargjort enda, men skal være i drift før skisesongen. Vindskiene er festet bedre, men både vindskiene og taket bør byttes neste år.

Hvis du ønsker å støtte idrettslagets arbeid med skihytta, kan du gi en slant til som vil gå til skihytteutvalgets arbeid. Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766, eller du kan betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Skihyttas venner og betal et valgfritt beløp.

Gave

Du kan skanne QR-koden over med en smart-telefon for å komme direkte til betalingen i Vipps.

Hvis du ønsker å støtte idrettslaget på en annen måte enn å være medlem, kan du betale en valgfri sum som gave. Dette kan du gjøre direkte til vår konto: 1822 03 71766. Du kan også betale via Vipps: Søk opp 79621, velg Gave og betal et valgfritt beløp.

Grasrotandelen

Du kan støtte idrettslaget ved å velge oss som mottaker av grasrotandelen.