Logg inn på Min Idrett

Hvordan støtte idrettslaget?

Aktivt medlemskap

Man støtter idrettslaget ved å være aktiv-medlem og betale medlemskontingent. Dette vil si at man deltar på aktiviteter, enten som utøver eller medhjelper. Man er da registrert i medlemsregisteret til Idrettsforbundet, og betaler årlig en kontingent for medlemskapet i Lunderseter Idrettslag. Les mer om aktivt medlemskap HER.

Er man aktiv medlem, kan man logge seg på Min Idrett, https://minidrett.nif.no/, for å se detaljer om medlemskapet og betale direkte.

Lunderseter Idrettslag har mange aktiviteter og aktive medlemmer, og vi har også mange som ønsker å bidra uten selv å være aktiv. Dette er vi svært takknemlige for, og her kan du lese hvordan du kan gjøre nettopp dette:

Passivt medlemskap (støttemedlem)

Hvis man ønsker å betale en liten sum i året som støttemedlem, kan man gjøre dette ved å sette inn ett valgfritt beløp inntil 100 kr på konto: 1822 03 71766. Du kan også betale vie Vipps: Søk opp 79621 og velg “Støttemedlem – Lunderseter IL” i menyen. Ved å gjøre dette, behøver man ikke å være registrert som aktiv-medlem og trenger ikke logge seg på medlems-portalen for å betale medlemskap.

Grasrotandelen

Du kan støtte idrettslaget ved å velge oss som motaker av grasrotandelen.