Finnskogløpet


OBS: På grunn av veiarbeid på deler av løypa, vil det ikke være mulig å merke løypa. Vi endrer derfor opplegget litt, slik at alle som deltar løper distansen 7,4 km på valgfritt sted (helst i litt variert terreng). Når man har meldt seg på, og blir invitert til klubben i Strava, vil alle økter blir registrert der når dere er medlemmer, så merk økten med «Finnskogløpet 2020» og du er registrert. Gjør du dette mellom 29. august og 4 september, vil du bli tilsendt en medalje i posten.

Finnskogløpet har de siste årene gått som en del av Kongsvinger Karusellen. På grunn av Coronaviruset har vi blitt nødt til å avlyse alle arrangementer hittil i år, men vi har lyst til å prøve oss på en «digital» variant av Finnskogløpet!

Så nå kan du melde deg på den virtuelle utgaven av Finnskogløpet 2020, som organiseres via Strava.

Start

29. august til 4. september. Man har mulighet til å gjennomføre løpet i dette tidsrommet, og det er derfor ikke nødvendig å løpe i nærheten av andre! Hold god avstand til andre løpere!

Løype

7,4 km i variert terreng (grus, asfalt og sti).

PS: Dere kan gjennomføre løpet hvor som helst. Løp 7,4 km i tidsrommet for arrangementet og du er med! Hvis du har lyst til å teste løypa uansett, ser dere et kart her:

For løypekart/profil og start/mål, klikk HER!

Pris

0-16 år: Gratis

17-199 år: kr 20,-

Påmelding og betaling

Påmelding og betaling skjer via Vipps. Via informasjonen under, finner du vår «butikk» på Vipps, og du velger deretter Finnskogløpet i menyen. For at vi skal vite hvem som melder seg på, må man fylle inn noe informasjon under Leveringsinfo/Hjemlevering i det man skal fullføre betalingen i Vipps. Når vi har mottatt betalingen, vil du bli invitert til Strava-klubben for arrangementet. Skal du betale for flere deltagere, må du gjenta denne prosessen pr deltager. Dette er nødvendig for at vi skal få riktig informasjon på hver enkelt deltager.

Søk etter «79621» eller «Lundersæter Idrettslag» i Vipps for å komme til påmelding/betaling.

Hvordan bruke Strava?

Hvis du ikke er kjent med Strava, kan du gå til strava.com (lenken vil ta deg bort fra denne nettsiden). Der kan du opprette en konto og gjøre deg bedre kjent med systemet.

Du finner også Strava som app på App Store og Google Pay:

Lisens

Lisensfritt arrangement. Du deltar på eget ansvar!

Premier

Pengene fra startkontingenten går til medaljer, og alle som fullfører arrangementet får en medalje hver. Medaljene sendes i posten etter fullført arrangement.

Resultater

Arrangementet går i sin helhet via tjenesten Strava. Du loggfører hele løpet ditt, og tiden din registreres direkte i Strava. Man vil da se sin egen tid sammen med de andre deltagerne i Strava-klubben for arrangementet.

Spørsmål

Har du spørsmål ang Finnskogløpet, er det bare å ta kontakt på e-post: post@lunderseteril.no eller telefon: 90 17 01 78

Har du spørsmål om Strava, finner du informasjon her: https://www.strava.com/features