Finnskogkureren 2023

Finnskogkureren 2023 markerte et positivt vendepunkt i arrangementets historie. Etter utfordringer som en nedgang i deltagerantall, nye begrensende regler og påvirkningen av en global pandemi, ble dette året et friskt pust som gir oss i idrettslaget fornyet håp for Finnskogkurerens fremtid.

Dette årets ritt trakk 86 deltakere totalt, og i midten av det hele triumferte Vidar Mehl fra Team Hunton Hard Rocx, etter en intens kamp mot nære utfordrere. Odal SK-junioren Anders Lohne Aarstad, som klarte en imponerende tredjeplass, var bare tre sekunder fra topplasseringen.

Våre lokale helter, frivillige fra bygda, var nok en gang hjertet av arrangementet. Med deres uselviske innsats sikret de en uforglemmelig opplevelse for både deltagere og publikum. Dette er en innsats og dedikasjon vi som arrangør aldri tar for gitt.

Samtidig, i en annen ærverdig klasse, dominerte Bjørn Mathiesen fra Sarpsborg SK i 70+ kategorien. Dette vitner om bredden og mangfoldet i vår deltakerbase, som spenner fra unge talenter til erfarne sykkelentusiaster.

Med 2023 bak oss, gleder vi oss enormt til Finnskogkureren 2024 og er optimistiske om at interessen for arrangementet vil fortsette sin oppadgående trend.

,